Joutsan vastaanotto jää tauolle!

Heippa Joutsan asiakkaani!

Valitettavasti joudun ilmoittamaan, että Joutsan vastaanottoni jää toistaiseksi kokonaan tauolle. Kotifaijan rooli ja työt Tampereella sekä Helsingissä vievät tällä hetkellä niin paljon resursseja, että työskentely tällä hetkellä Joutsassa on aikalailla mahdotonta. Tältä vuodelta osteopaatin palveluni Joutsassa jää siis kokonaan pois, mutta katsotaan mitä ensi vuosi tuo mukanaan.

Toivotan teille kaikkea hyvää ja toivotaan, että pystyn jossain vaiheessa jatkamaan myös Joutsan vastaanottoa. Löydätte tarvittaessa osteopaatin palveluita esim. Jyväskylästä sekä Heinolasta. Jos satutte liikkumaan Tampereen tai Helsingin alueella, otan itse mielelläni teidät vastaan.

Mahtavaa loppukesää sekä alkavaa syksyä kaikille! Joutsa in my mind!

-Osteopaatti Henri Ulmanen