Vastaanotto taas avoinna!

Huomio hyvät asiakkaani!

Vastaanotto avautuu hiljalleen 14.5.2020 alkaen. Toiminta on alkuun hieman aiemmasta poikkeavaa, kun joudumme huomioimaan tarkemmin ihmisten kohtaamisia sekä vastaanoton siisteyttä, mutta hoito on vähintään yhtä hyvää kuin ennenkin. Terveet ihmiset ovat vastaanotolle tervetulleita! Riskiryhmään kuuluvien tai yli 70-vuotiaiden olisi suositusten mukaan hyvä välttää lähikontakteja, mutta akuutissa ja toivottomassa tilanteessa keksimme varmasti jonkun ratkaisun, jolla pystymme sinua auttamaan. Jos jokin vastaanotolle tulemisessa mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla!

Viimeisen kahden kuukauden aikana tyttärenikin oppi konttaamaan ja seisomaan, joten eiköhän täältä kyykystä pikkuhiljaa nousta muutkin ylös.

– Osteopaatti Henri Ulmanen