Vastaanottoni on kiinni 23.3-13.4.2020!

Hei hyvät ja toivottavasti terveet asiakkaani!

Koronaviruksen aiheuttaman yhteiskunnallisen tilanteen vuoksi olen sulkenut lähivastaanottoni alustavasti ainakin 13.4.2020 asti. Pyrin vastaanoton sulkemalla toimimaan viranomaissuositusten mukaisesti, jossa on kehoitettu välttämään kaikkea ei-välttämätöntä toimintaa ja lähikontakteja. Koronavirus saattaa oireilla perusterveellä hyvin lievästi ja silloin saatamme tahtomattamme levittää virusta eteenpäin jopa ennen oireita.  Osteopaatin vastaanotolla lähikontakti on välttämätöntä, joten koen vastuulliseksi teoksi olla poissa tämänkaltaisesta työstä vaikka se yritystoimintani kannalta onkin erittäin hankalaa.

Jos sinua mietityttää ja huolettaa jokin tai tarvitset apua akuutin vaivan kanssa, pystyn tarvittaessa konsultoimaan etänä puhelimitse tai sähköpostitse. Myös videotapaaminen on mahdollinen, mutta tiedotan tästä mahdollisuudesta myöhemmin erikseen.

Seuraan aktiivisesti tilannetta ja ohjeita koskien terveydenhuollon alaa. Tärkeimmistä asioista tiedotan somekanavillani (facebook, instagram) sekä kotisivuillani!

Pysytään kaikki yhdessä ja turvassa, mutta ei samassa paikassa!

Keväisin terveisin,

Osteopaatti Henri Ulmanen
044 254 5353
osteopaatti@henriulmanen.fi