Osteopatiakeskus Valo avasi uuden toimipisteen Tampereelle!

Reipas ja Valoinen hei!

Avasimme Helsingin yrityksellemme Osteopatiakeskus Valolle uuden toimipisteen Tampereelle ja siirryin tällä viikolla työskentelemään ”täysipäiväisesti” tämän yrityksen alle. Keskitänkin toimintaani tästä eteenpäin enemmän Tampereen seudulle, mutta en kuitenkaan lopeta Helsingissä työskentelyä vaan vierailen ”Originaalissa” stadin Valossa viikon kuussa. Joutsassa käyn edelleen kesäkauden ajan kerran kuukaudessa viikonlopun ajan.

Uuden toimitilamme osoite Tampereella on Puutarhakatu 11C, mikä sijaitsee aivan Keskustorin vieressä. Pääset tutustumaan yritykseemme ja Tampereen tiimiimme helposti netissä osoitteessa www.osteopatiakeskusvalo.fi. Samalta sivustolta löytyy myös nettiajanvaraus ja jos et syystä tai toisesta saa varattua sopivaa aikaa minulle, voit varata ajan särmille kollegoilleni Maurille, Aleksille tai Hannu-Heikille!

Suosittelen ajanvarausta, sillä yrityksemme uudet asiakkaat saavat ensimmäisen hoitokerran 50,00€ hintaan. Tämä tarkoittaa myös vanhoja asiakkaitani!

Hoidetaan kun tavataan!

-Osteopaatti Henri Ulmanen