Kuntosaliharjoittelijan osteopaattinen hoitaminen

Toteutan kolmiosainen projektin kuntosaliharrastajan osteopaattisesta hoitamisesta. Projektin aikana nähdään täyspitkien hoitovideoiden kautta, miten osteopaattisella hoidolla pystytään vaikuttamaan aktiivisesti kuntosalia harrastavan henkilön kehon toimintakykyyn ja palautumiseen. Videoista saa myös hyvän kuvan siitä, mitä osteopaatin vastaanotolla voi tapahtua ja minkälaisten vaivojen takia kuntosaliharrastajat yleensä hoitoon hakeutuvat. Kaikki projektin videot on tehty yhteistyössä kehonrakentaja Jukka Nyyssölän kanssa, joka on kehonrakennuksen Suomen mestari 2016 -80kg sarjassa. Hoitokerrat on kuvattu Osteopatiakeskus Valon tiloissa.

Projekti koostuu viidestä hoitokerrasta, joista 2 hoitokertaa on kuvattu täyspitkiksi videoiksi ja viimeinen koko projektin yhteenvedoksi. Alhaalla olevasta linkeistä pääset katsomaan projektin ensimmäistä ja toista osaa. Hyviä katseluhetkiä!

– Kuntosaliharjoittelijan osteopaattinen hoitaminen –

OSA 1 (17.12.2016)
Ensimmäisellä hoitokerralla perehdytään tutkimaan ja hoitamaan Jukan selkää ja lantiota sekä käydään läpi muutamia selän liikkuvuusharjoitteita.

OSA 2 (4.2.2017)
Toisella hoitokerralla keskityttiin enemmän niskan, kallon sekä pallean ja olkapäiden toimintaan.

-Osteopaatti Henri Ulmanen